PCZŽ

Poduzetnički centar Zagrebačke županije

Objavljene inicijalne rang-liste za operaciju 7.4.1

Zbog velike zainteresiranosti korisnika, objavljene su inicijalne rang liste za treći natječaj iz tipa operacije 7.4.1 “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

Temeljem odluke Ministarstva poljoprivrede, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izmijenila je Natječaj za provedbu operacije 7.4.1. u dijelu koji se odnosi na iznos raspoloživih sredstava, povećavši ga za 134 milijuna kuna – s 250 milijuna na 384 milijuna kuna.

Izmijenjeni Natječaja za provedbu operacije 7.4.1 nalazi se ovdje.

Ukupno raspoloživa sredstava iznose 150 milijuna kuna za sektor društvenih domova/kulturnih centara i sportskih građevina, 100 milijuna kuna za sektor vatrogasnih domova, 84 milijuna kuna za sektor dječjih vrtića te 50 milijuna kuna za sektor tržnica.

Nakon zaprimanja svih zahtjeva za potporu i povećanja alokacije, a na temelju traženih procijenjenih iznosa potpore i traženog broja bodova u skladu s kriterijima odabira, formirane su inicijalne rang-liste zahtjeva za potporu po svakom od četiri sektora u natječaju. Inicijalne rang-liste objavljuju se isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te ni na koji način ne određuju konačan redoslijed korisnika.

Inicijalne rang liste Natječaja za provedbu operacije 7.4.1 po svakom sektoru možete pogledati ovdje.

 

 

Objavljene inicijalne rang-liste za operaciju 7.4.1
Scroll to top
Skip to content