Informiranje i izdavaštvo

wp-kronika-ifn

Županijska kronika

Poduzetnički centar Zagrebačke županije dugi niz godina izdaje Županijsku kroniku, besplatni informativni bilten Zagrebačke županije. Kronika se izdaje jednom mjesečno na 32 stranice. U Kronici se objavljuju članci o životu u Županiji, o radu županijskih tijela, o školstvu i zdravstvu, o gradovima i općinama s područja Županije, o uspješnim pričama poduzetnika i poljoprivrednika koji su ostvarili bespovratna sredstva putem trgovačkog društva, kao i javni natječaji i pozivi za pravne osobe i građane.

Cikloturistička karta Zagrebačke županije

Poduzetnički centar Zagrebačke županije je revidirao i tiskao Cikloturističku kartu Zagrebačke županije. Ova karta povezuje gradove, mjesta i općine županije umrežujući postojeće biciklističke rute i staze kao gotove turističke proizvode. Revidirana karta je tiskana u novih 15 tisuća primjeraka. U suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije ove karte dijele sukladno potrebama, kao i za županijske manifestacije.

wp-info2

INFO točka

U službi informiranja Poduzetničkog centra Zagrebačke županije provodi i besplatno savjetovanje za poljoprivrednike, obrtnike i male i srednje poduzetnike, INFO točka.

Scroll to top
Skip to content