Izvozna radionica 2023

Pozivamo vas na Izvoznu radionicu koja će se održati u srijedu, 18. siječnja 2023. godine od 9.00 do 14.00 sati u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici (Zagrebačka ul. 37).

Izvozna radionica je namijenjena svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, odnosno MSP iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Kako i zašto izvoziti, Gdje pronaći partnere, Kako i gdje se financirati? Na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja Zagrebačke županije – tvrtka Geolux.d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i prodajem visokotehnoloških proizvoda.

Predavanja će održati stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva financija – Carinska uprava, Hamag Bicro-a, HBOR-a te udruge Hrvatski izvoznici.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, molimo da sudjelovanje (ime i prezime, naziv i djelatnost tvrtke, kontakt telefon) prijavite putem e-maila export@mingor.hr do 16. siječnja 2023. godine.

Izvozne radionice provodit će se tijekom cijele 2023. godine u svim županijama Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te uz suorganizaciju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Izvozna radionica 2023
Scroll to top
Skip to content